Navnenyt

Konstitueret kommunaldirektør går på pension

Konstitueret kommunaldirektør Vini Lindhardt. Foto: Slagelse Kommune

Konstitueret kommunaldirektør Vini Lindhardt har besluttet at gå på pension og har sidste arbejdsdag den 11. august 2022.

Vinis opgaver som social- og projektchef er fordelt på kommunens øvrige chefer, primært børne- og familiechefen og den kommende socialchef.

”Jeg har haft et fantastisk arbejdsliv i Slagelse Kommune i de sidste 11 år, men jeg synes også, at man som leder skal stoppe i tide og give plads til nye kræfter. Beslutningen om at gå på pension nu, er truffet for flere år siden.” siger Vini Lindhardt.

Borgmester Knud Vincents giver den afgående direktør disse ord med på vejen ”Vini har været en meget stor og vigtig del af ledelsen i Slagelse kommune siden 2011. Vini er en samlede og meget vellidt person overalt hvor hun er, det gælder blandt politikere, personalet og kolleger, ja over hele landet”, og fortsætter:

”Vini er som person, fagligt meget stærk, rolig, arbejdsom og med et stort overblik, der altid finder løsninger. De seneste 6 måneder har et tæt samarbejde med Vini, vist mig, hvad hun betyder i Slagelse kommune. Jeg er dybt taknemmelig for, at Vini sagde ja til også at løse denne store opgave”.

”Man må sige, at Vini slutter på toppen. Når man kender Vini, ved man, at denne egen beslutning også er både planlagt og velovervejet”, slutter Borgmester Knud Vincents.

Den 11. august vil alle få mulighed for at sige tak til Vini for den store indsats i Slagelse Kommune ved en reception.

Kommentarer