Slagelse

Kulturpiraterne inviterer børnefamilier til stor kulturdag

21. januar er der igen jazz i børnehøjde på Trekanten i Slagelse. Foto: Slagelse Bibliotek

Kultur kan bidrage til oplevelser, refleksioner og nye fællesskaber. Derfor inviterer børnefamiliekulturklubben Kulturpiraterne til en stor kulturdag på Slagelse Bibliotek den 21. januar klokken 10.30-12.30.

Dagen er for alle børnefamilier, som elsker anderledes, kreative og spændende kulturoplevelser. Der vil være en perlerække af forskellige aktiviteter; 

  • Skibsbygning for dem, der gerne vil være med til at lave verdenshistoriens største piratskib af pap
  • Jazzkoncert i børnehøjde med Haletudserne
  • Krea-workshop, hvor der laves flotte fugleskydningstavler
  • Før og Nu billeder fra Slagelse, Korsør, Boeslunde og Skælskør – gå på opdagelse i arkivets gemmer
  • Kæmp som en vikingekriger. En frisk omgang krigertræning, for børn i alle aldre

Heidie Grummesgaard, Faglig Koordinator på Slagelse Bibliotek og medlem af styregruppen bag Kulturpiraterne, ser frem til den store dag.

– Alle er velkomne, og aktiviteterne er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig, så familierne dukker bare op, når det passer i løbet af formiddagen, lyder meldingen.

Børnefamiliekulturklubben Kulturpiraterne

Kulturpiraterne er en kulturklub for alle familier med børn i alderen 0 – 12 år, og den er ganske gratis. Klubben tilbyder kulturoplevelser, fællesskab, ny viden og en masse sjov inspiration.

Store kulturpiratsdag og klubben Kulturpiraterne er et samarbejde mellem Slagelse Museum, FrirumLab, Vikingeborgen Trelleborg, Slagelse Arkiverne og Slagelse Biblioteker og Borgerservice. 

Heidie Grummesgaard håber på at få de gode kulturoplevelser ud til endnu flere børn:

– Hvis man melder sig ind i Kulturpiraterne vil man modtage en digital flaskepost cirka 12 gange om året. Og denne flaskepost indeholder en dejlig blanding af lokale kulturaktiviteter, månedens kreative idé, inspiration til kulturoplevelser og særlige klubtilbud, fortæller hun..

Man kan melde sig ind på www.kulturpiraterne.dk 

Kommentarer