Magaxin

Nyt plejehjem i Sorø

Artiklen er sponsoreret.

Alle mennesker fortjener en god alderdom. Af den årsag er det også essentielt at finde et godt plejehjem til dig selv eller nogen, som du holder af. Du kan med fordel udforske mulighederne online, og herved vurdere, hvilke faktorer der er vigtige, når det kommer til et plejehjem.

Hvilke værdier vægtes højt?

Det nye plejehjem i Sorø åbner i august 2023. Det er Mariehjemmene, der åbner dette nye plejehjem, hvorfor det er de samme værdier, der går igen. Dette plejehjem i Sorø har store ambitioner, og går ikke på kompromis med deres værdier, idet alle mennesker fortjener en god alderdom, hvilket plejehjemmet i høj grad skal sørge for. Det er væsentligt, at samtlige beboere føler sig hjemme, mens de – så vidt som muligt – skal leve det liv, som de selv ønsker.

Hvad er proceduren?

Hvis du eller nogen du kender ønsker at blive beboer på plejehjemmet, kan du med fordel tilegne dig mere viden på hjemmesiden. Her får du din egen bolig, hvor der altid vil være en god, kærlig og hjælpende hånd lige ved siden af dig. Plejehjemmet modtager borgere fra hele Danmark, hvis de blot er godkendt til en plejebolig i den kommune, som er deres nuværende. Ventelisten er allerede begyndt, hvorfor du kan tilmelde dig hurtigst muligt.

Åbent hus for kommende medarbejdere

Hvis du derimod ønsker et nyt job, er der åbent hus. Disse datoer kan du finde online. Det nye plejehjem i Sorø har naturligvis brug for et par kærlige hænder, der er klar til at hjælpe beboerne så godt som muligt. Derfor kan det være en fordel at komme til åbent hus, hvor du vil blive vist rundt på hjemmet og efterfølgende kan få besvaret dine spørgsmål, hvis du måtte have nogle. Online kan du læse, hvilke medarbejdere der søges, hvis dette lyder interessant for netop dig.

Kommentarer