Kultur

Rynkebyhold kæmper med varmen i Tyskland, men humøret er intakt

Team Rynkeby Vestsjælland er søndag eftermiddag nået til Sulingen, lidt syd for Bremen i Tyskland. Dagen har budt på det, som Team Manager Søren Egeskov kalder ‘urimeligt varmt tysklandsvejr’, og med 196 kilometer tilbagelagt er der brug for et velfortjent hvil.

I dagbogen skriver Søren:

På turen blev vi budt velkommen i Ashausen af en masse borgere med Dannebrogsflag, kærligt ført an af en god bekendt af Team Rynkeby Vestsjælland, Marion.

På turen langs Elben kunne vi nyde synet af 10 storke (og et par wannabe-pipfugle…. et par næbbede fiskehejrer)

Men op og ned gik det i hastig fart, mens vores servicehold trakterede os på allerbedste vis! Dem HAR vi altså (også) været heldige med.

Mens vores fantastiske lastbilchauffør, Claus, og hans datter, Josephine, kørte al vores habengut til Sulingen, måtte flere af rytterne døje med varmen. Der blev endog holdt ekstra pauser, så vanddunkene kunne blive fyldt op igen og igen og.

Nu har vi nydt en skøn buffet med lidt koldt at drikke. Depoterne er efterhånden fyldt op, og vi forsøger at få ladet op til i morgen, hvor turen går til Oeding – godt en kilometer længere end i dag.

Rumperne er ved at være slidte, armene skarpt aftegnet af solen – men humøret er stadig højt! Men uanset hvor hårdt vi synes, det er, så er det INGENTING i forhold til de børn og familier der kæmper med kritisk sygdom.

Vi er stolte af at være gule!

Kommentarer