Vemmelev

Vil du være røgfri i 2022?

Foto: Slagelse Kommune

Få hjælp til rygestop på et gratis rygestophold med start i januar og februar. Så øger du dine chancer for at blive røgfri.

På et rygestophold er du sammen med andre, der gerne vil være røgfrie, og I kan støtte hinanden og dele erfaringer undervejs. Det kan ofte være svært at sige farvel til cigaretterne, men du er i gode hænder hos en erfaren rygestoprådgiver.

Rygestophold i januar og februar

I januar og februar starter vi hold i Vemmelev, Korsør, Skælskør og Slagelse, og vi har også et online hold, hvis du har det bedst bag skærmen, men gerne vil stoppe med at ryge sammen med andre.

Sådan foregår det

I løbet af syv mødegange vil rygestoprådgiveren komme ind på emner som rygevaner, motivation, nikotinafhængighed, den psykologiske afhængighed og ikke mindst, hvordan man holder ud at holde op. Fx kan det være svært at forestille sig en morgen uden en morgensmøg. Men hos os får du al den hjælp, viden og støtte, du har brug for – ikke kun til at holde op, men til at blive ved med at holde op.

Du skal ikke være holdt op med at ryge, når du starter på holdet. Der er planlagt en fælles rygestopdato mellem tredje og fjerde mødegang.

Det er gratis, og du får tilskud til rygestopmedicin

Når du deltager i et rygestoptilbud, kan du få tilskud til rygestopmedicin og nikotinprodukter.

Tilmelding

Du tilmelder sig hos:

Rygestoprådgiveren ringer til dig, inden holdet starter.

Kommentarer